PinX

PinX brengt een selectie van films die seksualiteit bevraagt en onderzoekt, het hedendaagse genderdebat beïnvloedt en een gevarieerde en kleurrijke wereld weerspiegelt. We hopen de persoonlijke en maatschappelijke verwachtingen te kunnen beïnvloeden en proberen bij te dragen aan het vergroten van de zichtbaarheid van LGBTQ+-verhalen in film en media. We vertonen films die inspireren, aan het denken zetten, entertainen en het feestje gaande houden.

PinX 2020 nodigt je uit! Om vooruit te kijken en terug te blikken. Om fan te zijn van gevestigde waarden en debutanten te ontdekken. Om het werk van getalenteerde filmmakers (m/v/x) te bewonderen. Om trots te zijn op Belgische (co-)producties en een blik op de rest van de wereld te richten. Om te komen voor de langspeelfilms en je te laten verwonderen door de (prijswinnende) kortfilms.

We vieren feest en we plannen nog zoveel meer: gesprek, debat, gasten, een tentoonstelling, een party, een optreden ... Lees vooral verder en hou ook onze Facebookpagina in de gaten. Volg, deel en kom vooral ook eens langs!

29 JANUARI - 2 FEBRUARI 2020

Op programma

Er spelen momenteel geen films in deze filmreeks.