H.I. McDunnough (Nicolas Cage) heeft het hart op de juiste plaats, maar vertoeft nogal vaak op het verkeerde moment op de verkeerde locatie. Bij een van zijn frequente tripjes naar het politiekantoor van Tempe, Arizona komt hij echter de liefde van zijn leven tegen: agent Edwina (Holly Hunter). De liefde is wederzijds en niet lang daarna stappen ze in het huwelijksbootje. Er is echter één ding dat Edwina nog gelukkiger zou maken: een baby. Wanneer het koppel te weten komt dat een lokale meubelmagnaat vader is geworden van een vijfling, besluiten Hi en Ed dat die ouders het wel niet erg zullen vinden om één klein baby’tje te moeten missen. 


‘Raising Arizona’ is deel van ‘Cage of Wonders’, onze Nicolas Cage-marathon!


EXPO: Neem op zaterdag 4 september ook zeker een kijkje in ons café, waar illustratrice Lisa De Vriese de vruchten van haar eigen 'Quarantine Cage-a-thon' tentoonstelt.


TICKETINFO: Je kan tickets kopen voor één of meerdere films in de Nicolas Cage-marathon aan de reguliere ticketprijzen. Als je tickets koopt voor de volledige marathon (4 films), duid dan eenmalig het "MARATHON"-ticket aan van 25 euro! Je krijgt automatisch toegang tot alle films.

Deze film speelt momenteel niet