Terwijl de rouwende Abigail de behoeften van haar zwijgzame echtgenoot probeert te vervullen om verder een eentonig bestaan op de prairie te leiden, worstelt Tallie met de jaloezie van haar eigen man. Maar hoewel ze lange tijd om elkaar heen cirkelen, voelen beide vrouwen zich steeds sterker en onontkoombaar tot elkaar aangetrokken. Bevrijd door hun intense gevoelens voor elkaar, proberen ze te ontsnappen aan de restricties van een maatschappij waarin zij slechts een bijrol spelen. 

Een fenomenale Katherine Waterston en Vanessa Kirby vangen de verrukking van verliefdheid. Regisseur Mona Fastvold toont intussen hoe er sensualiteit schuilt in een rode haarlok of in de stoom die afslaat van pas gewassen lakens. 


Deze film wordt voorafgegaan door de kortfilm 'Dustin'. In een verlaten warenhuis, is een technofeest aan de gang. Het publiek danst als één lichaam. Onder hen ook Dustin, een jonge transpersoon. Terwijl de nacht zich ontvouwt, transformeert de collectieve hysterie in zoete melancholie en wordt euforie een een schreeuw om tederheid. 

Naïla Guiguet, Frankrijk 2020, Engels ondertiteld, 20 min

Deze film speelt momenteel niet.