"De tijd is moe geworden", zegt een vriend tegen Virginio om de droogte te verklaren. Maar de waarheid is dat klimaatverandering het leven ondraaglijk maakt - niet dat het in de film gaat over de opwarming van de aarde. 

Geholpen door de ruwe schoonheid van de Altiplano vat de debuterende regisseur Alejandro Loayza Grisi hun krachtmeting met de natuur in werkelijk adembenemende beelden. Het koppel wordt vertolkt door twee dorpsbewoners die pas na lang aandringen in 'Utama' wilden spelen.
 


  • POTLUCK?
    Voor de film organiseren we een potluck in 't café. Haal je kookkunsten boven, breng een potje 'Bolivian style' mee en proef ook van wat anderen hebben bekokstoofd. Want eten maakt gelukkig. Eten verbindt. En via smaken leren we elkaar en andere culturen kennen.

    Op FOMOFILM-avonden koken we dus voor elkaar (ja, jij ook voor ons!), iedereen proeft iets nieuws en team Sphinx doet de afwas zodat jij op tijd in de zaal kan voor de film. Een ideaal recept dus. Welkom vanaf 18u30!

     
  • Smaakt naar meer?
    Ontdek de boeiende selectie reisgidsen en kaarten die Atlas & Zanzibar naar maandelijkse gewoonte voor ons maakt. LEES MEER