Mitsuha droomt van de grote stad. “Maak me alsjeblieft een knappe Tokyo-jongen in mijn volgend leven!” Als haar wens onverwacht uitkomt, verandert haar saaie bestaan in een spannend, hilarisch avontuur. Zonder dat ze er controle over hebben, switchen zij en Taki van lichaam en leven. Wanneer ze ook nog eens een manier vinden om berichten uit te wisselen, leren ze elkaar steeds beter kennen. Ze willen elkaar ontmoeten. Maar is hun connectie daar sterk genoeg voor?

Met zijn vorige producties had de Japanse cineast Makoto Shinkai zich al opgeworpen als een van de grote beloften van de animatiefilm in zijn land, maar met zijn nieuwste overtreft hij alle verwachtingen, op meer dan één manier. Hij brengt een overweldigende body-swap romance over tijd en ruimte, het lot en de liefde tussen twee zielsverwanten.

 


Iedere week kiest Xander De Rycke één van zijn favoriete films om op het grote scherm terug te zien! Elke avond doet hij zelf een korte inleiding en op aanvraag komt hij achter jou en je bubbel zitten en weetjes fluisteren. Jouw kans om films te ontdekken, herontdekken of ze simpelweg nog eens in de comfort van een cinema te zien.